​PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal™ (nedves eledel)

Teljes értékű, tudományosan megalapozott formulájú diétás nedves macskaeledel emésztőrendszeri zavarokban szenvedő macskák számára.

Az étrend könnyen emészthető összetevői és prebiotikumai segítenek az emésztőrendszert érintő állapotok támogatásában, és elősegítik az egész emésztőrendszer egészségét. Bármely életkorban adható (kölyökmacskáknak is).

Hol kapható

A nem megfelelően emésztett táplálék hozzájárulhat az olyan emésztőrendszeri zavarok gyakori jeleihez, mint például a hasmenés, étvágyvesztés, hányás és fogyás.

Ez a könnyen emészthető étrend korlátozott számú fehérjeforrást tartalmaz, ami segít minimalizálni a nemkívánatos emésztőrendszeri reakciókat. A macska emésztőrendszeréhez igazított formulája megfelel a legyengült bélműködésű macskák táplálkozási igényeinek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

A felnőtt macska fenntartó étrendje

Testtömeg (kg) Csak nedves eledel
Konzerv/nap
Nedves és szárazeledel
Konzerv/nap
Nedves és szárazeledel
g/nap
2 2/3 1/3 15
4 1 1/4 1 10
5 1 1/2 1 25
>5 minden további testtömegkilogrammra
adjon további 1/2 konzervet
   

A kölyökmacska növekedése

Életkor (hetek) Mennyiség (Konzerv/nap)
6-12 1 1/2
12-26 1
26-52 2

A tápanyagok optimális emésztése és felszívódása érdekében a Feline EN St/Ox Gastrointestinal napi adagját ossza több kisebb étkezésre . A Feline EN St/Ox Gastrointestinal teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást nyújt a felnőtt és kölyökmacskáknak egyaránt.

​Hús és állati származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, olaj és zsírok. Könnyen emészthető összetevők: máj, pulyka, vese, rizsliszt, halolaj.

* Fehérjeforrások

FELINE EN St/Ox GASTROINTESTINAL™ (konzerv)

Fő tápértékadatok* Konzerveledel
Nedvességtartalom 77%
Fehérje 10,5%
Zsírtartalom 6,5%
Omega-6 zsírsavak 1,8%
Omega-3 zsírsavak 0,3%
Szénhidrát 3,1%
Nyersrost 0,7%
Oldható rost 0,2%
Oldhatatlan rost 1,3%
E-vitamin 347 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 1,1 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenletek alapján számítva.