Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Dentalife

DENTALIFE fogápoló jutik

Gondoskodj macskád megfelelő szájhigiéniájáról a természetes összetételű, bizonyítottan tisztító hatású DENTALIFE fogápoló jutalomfalatokkal!
cica gazdájával ül lakásban DENTALIFE Cat
Szűrők
Szűrők:
Termék 1 - 2 a 2-ból

A cicád fogainak épsége hihetetlenül fontos az általános egészsége szempontjából, ezért kritikus, hogy kiváló állapotban tartsd őket. Mi itt a Purinánál kifejlesztettük a macskák fogazatát ápoló jutalomfalatokat, hogy segítsenek megakadályozni a lepedékképződést, és nap mint nap hozzájáruljanak a cicád fogápolásához, hogy egészséges és boldog maradjon.

Az ízletes, kukoricából és búzából készült PURINA DENTALIFE fogápoló jutalomfalatok tudományosan bizonyítottan csökkentik a fogkőképződést. Ropogós és porózus textúrájának köszönhetően minden oldalról körbeöleli a fogakat, és arra ösztönzi a macskádat, hogy a hátsó fogaival is ropogtasson, így a falatkák a nehezen elérhető területeket is eredményesen tisztítják. Lazacos és csirkés ízekben is elérhető. Ismerd meg termékeinket még ma!

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy "újrahasznosíthatóságra tervezve", ahogy a GOURMET Mon Petit és FELIX Soup tasakon láthatod például. Kérünk, hogy csomagolásaink szelektív gyűjtésével segítsd te is munkánkat a hulladékmentes jövőért!