Közösségek

A Felelős Állattartás Fontosságának Népszerűsítése A Gyermekek Körében

Célunk

2023-ig 2 000 000 gyermek vesz részt a felelős állattartást bemutató és népszerűsítő programjainkban.

92

Eddigi eredményeink

92%-ban teljesítve

2020-ban programjainkon keresztül összesen 1 846 129 gyermek ismerte meg a felelős állattartás fogalmát és szabályait Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Svájcban, Oroszországban és Spanyolországban. Sok különböző típusú szervezettel is együttműködünk, hogy ezek az érzékenyítő és edukációs programok minél több fiatalhoz eljussonanak az osztályteremben vagy éppen azon kívül.

Mivel a mai fiatalokból lesznek a jövő gazdijai, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy felismerjék a felelős állattartás előnyeit, és oktatásban részesüljenek a kisállattartásról. Készítettünk egy digitális felületen elérhető programot is ('Pet School'), amely célja, hogy javítsa mind a fiatal gazdik, mind pedig kedvenceik életét. Az edukációs porgram megtanítja a gyerekeket, hogyan kell megközelíteni egy kisállatot, hogyan kell megérteni annak viselkedését, és hogyan kell gondoskodni róla, etetni és ápolni. A program a tíz legnagyobb piacunk közül 6 országban aktívan használt, és számos nyelven elérhető.

article7-picture1.jpg

Nézőpontunk

A Purinánál hiszünk abban, hogy amikor az emberek és a kiskedvencek kötődnek egymáshoz, az élet gazdagabbá válik, illetve, hogy sokoldalú előnyökkel jár a kisállattartás. A mai fiatalok a jövő kisállattartói, ezért fontos, hogy felismerjék négylábú barátaink előnyös tulajdonságait, és megértsék, hogyan kell velük a legjobban bánni. A kedvencekről való gondoskodás amellett, hogy felelősségvállalást tanít a gyerekeknek, az érzelmek kifejezésében is segíti őket, és a határok betartására neveli őket.

Azon dolgozunk, hogy Európa-szerte a lehető legtöbb gyermek tanuljon a felelős kutya-, és macskatartásról. Tudja, hogy hogyan kell megközelíteni egy kisállatot, hogyan kell megérteni a viselkedését, hogyan kell gondoskodni ról, etetni és ápolni; így alapozva meg, hogy felelős gazdikká váljanak.

article7-picture2.jpg

A kiskedvencekkel való együttélés izgalmas és érzelmekkel teli élettapasztalat, különösen a gyermekek számára.

Létező programjaink

Európa-szerte sok országban sikeres programokat dolgoztunk ki a felelős állattartás népszerűsítésére hosszú évek óta.

A 'Pet School' digitális oktatóanyagunk például a tíz legnagyobb európai piac közül 6 országban elérhető, és számos kisgyerek, kisiskolás, család ismerheti meg kényelmesen a felelős kisállattartás fogalmát, alapelveit, gyakorlati tanácsait.

article7-picture3.jpg

Fenntarthatóság És Közös Értékteremtés A Nestlénél

Ahogyan a Purina elkötelezett dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudjon meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

Esettanulmány

A tettek többet érnek minden szónál, ezért rövid esettanulmányokban foglaltuk össze, hogy milyen tevékenységek járultak hozzá Európa szerte a Purina vállalások eléréséhez.

Kisállatismeretek diploma Hollandiában

Hollandiában, az állatok világnapján, 2019 -ben a Met Dieren Meer Mens alapítvány szervezte meg a „Nationale Dierendiploma Dag” -et: vagyis egy napot, amelyen az iskolák csatlakozhatnak, hogy tanulóik megszerezzék a kisállattartási bizonyítványukat, és Purina támogatta ezt az eseményt. A kisállattartási bizonyítványt 8-9 éves diákok szerezhetik meg, amennyiben sikeresen elsajátították a felelős állattartási ismereteket, digitális formában.

Kisállatismeretek diploma Hollandiában

További vállalások