Üdvözöljük! Miben segíthetünk?

Kutyájával vagy macskájával kapcsolatban van kérdése? A PURINA® PRO PLAN® vagy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS termékekről szeretne többet megtudni? Állunk rendelkezésére.

1
2
Product issue
Do you still have the product?
Do you still have the packaging?
One file only.
100 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, svg.
Promotional or website enquiry
Are you experiencing problems with one of our websites?
Are you experiencing problems with one of our promotions?
What device are your trying to access with?
One file only.
100 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, svg.
Product information
General enquiry
3
A PURINA®-nál rajongunk négylábú kedvenceinkért - ezért továbbra is szeretnénk termékajánlókat, kedvezményes lehetőségeket és szakértői tartalmakat küldeni számodra. Amennyiben örömmel fogadnád ezeket, jelezd nekünk!
Communications
Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen.
Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.