PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

Az ivartalanítás olyan hormonális változásokat idéz elő, amelyek hatással lehetnek az anyagcserére, tömeggyarapodást és gyakoribb húgyúti problémákat okozhatnak. A Purina ONE Sterilcat Bifensis-szel olyan, ivartalanított macskáknak szánt eledel, amelynek tápanyagprofilja az ivartalanított/sterilizált macskáknak igényeihez igazított. ​Formulája megfelelő mennyiségű fehérjével és zsírral segít gondoskodni ivartalanított macskája egészséges anyagcseréjéről. Segít megőrizni macskája sovány izomtömegét és kordában tartani testtömegét. Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmú formulája segít megőrizni macskája húgyúti egészségét.

​A Purina állatorvosai és táplálkozási szakemberei megalkották a Purina ONE ivartalanított macskáknak adható eledelt, hogy magasabb fehérje- és zsíraránnyal* támogassák macskája egészségét és testtömegének megfelelő szinten tartását. Az ivartalanított macskáknak szánt macskaeledelünk támogatja macskáját, hogy boldog és egészséges élete legyen. Az ivartalanított macskáknak szánt ízletes, csirkében és búzában gazdag macskaeledelünk minőségi összetevőkkel készül, hogy macskája minden etetéskor megkapja az alapvető tápanyagokat. A Purina ONE formulájának minőségi összetevői támogatják a tápanyagok felszívódását, valamint segítenek, hogy akár negyven százalékkal csökkenjen a fogkőképződés.

​Próbálja ki a Purina ONE ivartalanított macskáknak való, Bifensis-szel készített eledelt, és adjon macskájának egyszerre ízletes és igényeit kielégítő táplálékot.

(Mivel az ivartalanított macskák hajlamosak a hízásra, túlsúlyra, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze egészségi állapotukat, túlsúlygyanúval pedig forduljon állatorvoshoz.)

​Tudjon meg többet

PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

Célzottan segít az ivartalanítás után segít megőrizni az egészséges anyagcserét
PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

Az alábbi etetési útmutató betartása esetén a magasabb* fehérje-zsír arány (*+15% az Adult formulához képest) támogatja a testsúly szinten tartását
PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom elősegíti a húgyutak egészségét
PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

Igazoltan, akár 40%-kal is segít csökkenteni a fogkőképződést
PURINA ONE Sterilcat, Csirkében és Búzában gazdag

Nagyfokú tápanyagfelszívódás a minőségi összetevőknek köszönhetően
 • Fehérje: 37,0%
 • Zsírtartalom: 13,0%
 • Nyershamu: 7,5%
 • Nyersrost: 4,0%
 • Omega-6 zsírsavak: 2,0%
 • Csirke (17%), szárított baromfifehérje, búza (17%), szójaliszt, kukorica-glutén liszt, kukorica, búzaglutén-liszt, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépapép, szárított cikóriagyökér, ásványi anyagok, hidrolizátum (hozzáadott hőkezelt Lactobacillus delbrueckii és fermentum porral 0,025%), élesztő.
 • ​A-vitamin 36 960 NE/kg
 • D3-vitamin 1 200 NE/kg
 • E-vitamin 460 NE/kg
 • C-vitamin 140 mg/kg
 • Taurin 780 mg/kg

Ajánlott napi etetési mennyiség (g/nap)

A macska tömege 2 - 4 kg 4 - 6 kg 6 - 8 kg
Mennyiség 30 - 60 g 60 - 85 g 85 - 115 g
Az ajánlott napi etetési mennyiség az időjárási viszonyoktól, a macska fizikai állapotától és aktivitási szintjétől függően változhat. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!