PURINA ONE DualNature™ Sterilcat, Marhában gazdag

A PURINA ONE® DualNature™ ivartalanított macskáknak természetes Spirulinát tartalmaz és különböző állagú tápszemcsék izgalmas kombinációjában kapható.

100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel,esszenciális tápanyagokkal és marhában gazdag, melyet macskája imádni fog. A Sprirulina alga egy természetes összetevő, amely támogatja macskája immunrendszerének egészséges működését. A Spirulina alga egyedi és kimagasló tápértékéről ismert és számos kedvező egészségi hatása van. A száraz, ropogós és puhább tápszemek izgalmas egyvelege támogatja az egészséges emésztőrendszert.

Az ivartalanítás olyan hormonális változásokat idéz elő, amelyek hatással lehetnek az anyagcserére, tömeggyarapodást és gyakoribb húgyúti problémákat okozhatnak. A PURINA ONE® DualNature™ STERILCAT tápanyagprofilja az ivartalanított macskák igényeihez igazított, 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott.

Az ivartalanított macskáknak szánt ízletes, marhában és búzában gazdag macskaeledelünk minőségi összetevőkkel készül, hogy macskája minden etetéskor megkapja az alapvető tápanyagokat. A Purina ONE formulájának minőségi összetevői támogatják a tápanyagok felszívódását, valamint segítenek, hogy akár negyven százalékkal csökkenjen a fogkőképződés.

(Mivel az ivartalanított macskák hajlamosak a hízásra, túlsúlyra, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze egészségi állapotukat, túlsúlygyanúval pedig forduljon állatorvoshoz.)

Tudjon meg többet

PURINA ONE® DualNature™ STERILCAT, Marhában gazdag

Célzottan segít az ivartalanítás után segít megőrizni az egészséges anyagcserét
PURINA ONE® DualNature™ STERILCAT, Marhában gazdag

Az alábbi etetési útmutató betartása esetén a magasabb* fehérje-zsír arány (*+15% az Adult formulához képest) támogatja a testsúly szinten tartását.
PURINA ONE® DualNature™ STERILCAT, Marhában gazdag

A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom elősegíti a húgyutak egészségét
PURINA ONE® DualNature™ STERILCAT, Marhában gazdag

Igazoltan, akár 40%-kal is segít csökkenteni a fogkőképződést
 • Fehérje: 37%,
 • Zsírtartalom: 13%,
 • Nyershamu: 7,5%,
 • Nyersrost: 4%,
 • Omega-3 zsírsavak: 0,1%,
 • Omega-6 zsírsavak: 2%.
 • Marha (16%) *, Szárított baromfi fehérje, Teljes kiőrlésű búza*, Szójaliszt, Kukoricaglutén-liszt, Kukorica*, Állati eredetű zsiradék, Szárított cukorrépa-apríték, Glicerin, Búzagluténliszt, Ásványi anyagok, Szárított cikória gyökér*, Szárított sertés fehérje, Hidrolizátum, Cellulóz, Élesztő*, Spirulina (0,2%) *, Xilóz.

  *Természetes összetevők.
 • A-vitamin 37000 NE/kg
 • D3-vitamin 1200 NE/kg
 • E-vitamin 460 NE/kg

Ajánlott napi etetési mennyiség (g/nap)

A macska tömege 2 - 4 kg 4 - 6 kg 6 - 8 kg
Mennyiség 30 - 60g 60 - 85g 85 - 115g
Az ajánlott napi etetési mennyiség az időjárási viszonyoktól, a macska fizikai állapotától és aktivitási szintjétől függően változhat. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!