PURINA ONE DualNature™ Spirulinával, Marhában gazdag

A PURINA ONE® DualNature különböző állagú tápszemcsék izgalmas kombinációja és természetes Spirulinát tartalmaz. 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott, tartalmazza az alapvető tápanyagokat, marhában gazdag, ezért macskája imádni fogja.

A Spirulina természetes összetevő, támogatja a macska immunrendszerének egészséges működését. Ez a kékes-zöld alga a szubtrópusi és trópusi területek meleg vizeiben él, ismertségét pedig a több szempontból jótékonyan ható, egyedi és erős táplálkozási profiljának köszönheti.

Az eledelt száraz, ropogós, valamint puha, lágy tápszemcsék izgalmas keveréke alkotja, illetve minőségi fehérjét tartalmaz. Ez utóbbi – aminosavforrásként – az emésztőrendszer egészséges működését is támogatja.

A Purina állatorvosai és táplálkozási szakemberei fejlesztették ki. A PURINA ONE® DualNature™ formulája olyan minőségi összetevőket tartalmaz, mint a marha, amely egyben az első számú összetevő is.

​Próbálja ki már ma a Purina ONE Dual Nature™ macskaeledelt és adjon macskájának minden igényét kielégítő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot!

​Tudjon meg többet