PURINA ONE Adult Cat, Marhában és Teljes Kiőrlésű Gabonában gazdag

​A marhát és teljes kiőrlésű gabonát tartalmazó, száraz, felnőtt macskaeledelünket kifejezetten a felnőtt macskák (1 éves kor felett) tápigénye szerint alkottuk meg. A formulánk teljes értékű és kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele mindig segít az egészség megőrzésében.

A Purina ONE Bifensis-szel segít megőrizni macskája egészségét az életkor előrehaladtával. Száraz, felnőtt macskaeledelünk marhával és teljes kiőrlésű gabonával nagyszerű választás az egészség megőrzéséhez szinten tartó étrendet igénylő macskáknak, mivel mindenről gondoskodik, amire a mindennapokban az egészséghez szükségük van, nagyszerű ízét pedig minden étkezéskor élvezhetik.

​A macska egészséges fogainak megőrzését támogató Purina ONE prémium macskaeledel marhával és teljes kiőrlésű gabonával bizonyítottan, akár 40%*-kal csökkenti a fogkőképződést, a kiegyensúlyozott macskaeledelben található kiegyensúlyozott tápanyagok és ásványi anyagok segítenek macskája húgyúti egészségének megőrzésében. A Purina ONE tápláló macskaeledel minőségi összetevői elősegítik a tápanyagok felszívódását, az ásványi anyagok és a D-vitamin segítenek az erős és egészséges csontok megőrzésében. A hozzáadott omega-6 zsírsavak és cink támogatja az egészséges bőrt és ragyogó szőrzetet, hogy a macska ne csak egészséges legyen, hanem annak is látszódjon!

​Támogassa macskája mindennapos táplálkozási szükségleteit a Purina ONE Adult Cat marhában és teljes kiőrlésű gabonában gazdag eledellel!

​Tudjon meg többet