Fedezze fel a Purina ONE® DualNature Spirulinával macskaeledelt.

A TERMÉSZET ÁLTAL INSPIRÁLT SZAKÉRTŐ TÁPLÁLÁS
A TERMÉSZET IHLETÉSE

Spirulina – a természetből macskája tálkájába

Most már macskája is élvezheti a természetes Spirulina előnyeit, nem csak Ön! A Spirulina egy kékes-zöld alga, amely a világ trópusi és szubtrópusi vizeiben él. Amellett, hogy magas ásványianyag tartalmú, számos táplálkozási előnnyel bír és antioxidáns hatással rendelkezik. Főbb előnyei között említhető, hogy a Purina ONE DualNature™ eledelben található Spirulina hozzájárul macskája immunrendszerének támogatásához is.

Kétféle állagú tápszemek az élvezetes étkezésért

A Purina állatorvosai és táplálkozási szakemberei által megalkotott Purina ONE DualNature™ száraz macskaeledel a száraz, ropogós, és puha tápszemek izgalmas keverékét kínálja. Emellett minőségi fehérjét tartalmaz, amely az aminosavak kiváló forrásaként támogatja az egészséges emésztést. Az eredmény: macskája egyszerre kap olyan élvezetes táplálékot, amely egyben egészségét is támogatja.

Ismerje meg termékcsaládunkat

Válogasson a széles ízválasztékból.

Ők bíznak a Purina ONE macskaeledelben

Pamacs egy új cica lett, egészséges, tökéletes fizikai állapota van és sokkal játékosabb mint volt! Meg vagyok elégedve a Purina termékekkel!

Krisztina

Nagyságrenddel jobb lett az emésztése ! A hangulata eddig sem volt rossz, de most már élénkebb és többet játszik Bogi cica.

Gabriella

Sokkal szebb Marcipán szőre, bársonyos és csillogó. Rengeteget játszik jobb a közérzete és a kedve. Az étvágya is sokkal jobb a tápnak köszönhetően. Igazi huncut játékos cica lett belőle.Az emésztése kiegyensúlyozott. Pozitív változások tapasztalhatók.

Lilla