Természetes macskaeledel | Purina® CAT CHOW® | Purina

Természetes választás a vérbeli macskáknak

Cat Chow Pack Shot with Naturium

Akár egy kis új jövevényről szeretne a legmegfelelőbb eledellel gondoskodni, akár kedvence különleges táplálkozási igényeire keres megoldást, magas színvonalú minőségellenőrzési normáink garantálják, hogy macskája nap mint nap ízletes és egészséges táplálékhoz jusson.

Termékskálánk minden eleme különös gonddal válogatott összetevőket tartalmaz, biztosítva a megfelelő mennyiségű zsír, vitaminok és ásványi anyagok bevitelét, valamint az általunk kifejlesztett Naturium formulát, amely természetes eredetű rostok különleges kombinációja.

 • Cat Chow Kitten Pack Shot

  Kitten

  Csirkében gazdag

  A Cat Chow Kitten az összes létfontosságú tápanyagot tartalmazza, amelyre kiscicájának szüksége van természetes védekezőképességének egészséges működéséhez és a jó életkezdéshez.

  További információk >>

 • Adult

  Adult

  Csirkében vagy lazacban gazdag

  A Cat Chow Adult teljes értékű, kiegyensúlyozott macskaeledel. Minőségi fehérjével készült, és minden létfontosságú tápanyagot tartalmaz, amely macskája általános egészségéhez szükséges.

  További információk >>

 • Cat Chow Sterilised Pack Shot

  Sterilised

  Csirkében gazdag

  Kifejezetten az ivartalanított macskák igényeinek megfelelő receptúra az ivartalanítással járó hormonális változások ellensúlyozására. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, az egészséges testsúly fenntartásához igazodó fehérje- és zsírtartalommal.

  További információk >>

 • Cat Chow Urinary Tract Health Pack Shot

  Urinary Tract Health

  Csirkében gazdag

  Különleges összetétele révén segít fenntartani a húgyutak egészségét. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékforrás, halolajból származó Omega-3 zsírsavakkal és kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal.

  További információk >>

 • Cat Chow 3 in 1 Pack Shot

  3 in 1

  Pulykában gazdag

  Támogassa macskája egészségét egyszerre háromféleképpen ezzel a fehérjében gazdag és kiegyensúlyozott formulával. Bizonyítottan, akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést, támogatja a húgyúti rendszer egészségét, valamint segít a szőrlabdaképződés szabályozásában.

  További információk >>

 • Cat Chow Hairball Control Pack Shot

  Hairball Control

  Csirkében gazdag

  Különlegesen megalkotott formulánk segít a szőrlabdaképződés szabályozásában. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, hozzáadott rostot is tartalmaz, amelynek révén bizonyítottan kétszer több mennyiségű szőr ürül ki a gyomorból.

  További információk >>

 • Cat Chow Sensitive Pack Shot

  Sensitive

  Lazacban gazdag

  Kifejezetten érzékeny bőrű és emésztésű macskák számára összeállított táplálék. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, gondosan válogatott, minőségi fehérjékkel.

  További információk >>