Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.

Túlsúlyra hajlamos kutyák számára készült eledelek

A túlsúlyra hajlamos kutyák számára elérhető termékkínálatunk alacsony kalóriájú, de magas tápanyagtartalmú, teljes értékű és kiegyensúlyozott eledelekből áll, melyek elősegítik a többletsúllyal élő kutyák testsúlyának csökkentését.
Kutya túlsúly eledel terméklistázó oldal
Szűrők
Szűrők:

Kutyád hosszú távú egészsége és jólléte szempontjából rendkívül fontos az ideális testsúly és testkondíció megőrzése, ezért a Purina szakértői olyan diétás kutyaeledeleket állítottak össze, melyek kiváló minőségű összetevőket és esszenciális tápanyagokat tartalmaznak, miközben elősegítik a testúly csökkentését és egyben kutyád jóllakottságáról és elégedettségéről is gondoskodnak. Akár testsúlycsökkentés céljából keresel speciális étrendet, akár hosszú távon szeretnéd megőrizni kutyád optimális testsúlyát, ízletes eledeleinkkel minőségi táplálást biztosíthatsz kedvencednek.

Ismerd meg szakértői cikkeinket a kutyák táplálásáról kölyök, felnőtt és idős korban. Tudd meg, miért fontos kedvenced számára a súlykontroll és hogyan biztosíthatod számára az ideális kondíciót cikkünkből vagy tudj meg többet kisállateledel márkáinkról.

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni.