Közösségek

Népszerűsítjük Az Állatbarát Irodákat

Célunk

2020-ig Európa-szerte 200 együttműködést hozunk létre az állatbarát munkahelyek támogatására.

100

Eddigi eredményeink

100%-ban teljesítve

2020-ban teljesítettük vállalásunkat, hiszen összesen 209 vállalatnál elindítottuk a kutyabarát iroda kezdeményezést ("PetsAtWork"). Ők mind egyetértenek a Purinával abban, hogy a négylábú barátainkkal szebb az élet.

2019-ben 111 vállalattal kötöttünk megállapodást, 2020-ban pedig további 36 partnerszervezett csatlakozott a kezdeményezéshez.

Természetesen a saját munkahelyeink is "kutyabaráttá" váltak. Már több mint 20 európai ország Nestlé irodája csatlakozott a "PetsAtWork" programhoz és vált kutyabarát irodává.

article6-picture1.jpg

Nézőpontunk

Modern életünk egyre összetettebb. Olyan tényezők, mint például a növekvő városi élet, az ingázás és az online eltöltött idő megnehezítik a kiskedvenceinkkel való időtöltést.

Vezető állateledelgyártó vállalatként szeretnénk támogatni az embereket annak érdekében, hogy élvezhessék a kisállattartás minden előnyét abban a folyamatosan változó világban, amelyben élünk. Az állatbarát irodák kialakítása az egyik módja annak, hogy egész nap élvezhessük kedvenceink társaságát.

article6-picture2.jpg

Tudjuk, hogy a kisállatok rendkívül pozitív hatással vannak lelki és fizikai egészségünkre és jóllétünkre, de az egyre hosszabb munkaidő, a megnövekedett ingázási idő, a lakosság városi életmódra való áttérése, vagyis a 21. századi életvitel megnehezíti a háziállatok tartását.

A kutyabarát irodák ("Pets at Work") kezdeményezésünk minden munkavállalónak lehetőséget ad arra, hogy négylábú barátait bevigye a munkahelyére. Bízunk benne, hogy tapasztalataink megosztása más munkahelyeket is inspirál majd, hogy szívesen lássák a kutyákat irodáikban. Ha többet szeretne megtudni az állatbarát irodákról, kattintson ide.

Tudta, hogy a tanulmányok szerint azok a munkavállalók, akik kedvencüket magukkal viszik a munkahelyükre, kevésbé mutatják a stressz jeleit? Vagy azt, hogy a kisállatok az irodában a munka és a magánélet egészséges összeegyeztetését ösztönzi?

Kisállatok az irodában

Meggyőződésünk, hogy az emberek és a kisállatok együtt boldogabb és teljesebb életet élnek. A Purina kutyabarát irodák kezdeményezés jó példa a kutyusok és cicák iránti rajongó szeretetünkre, és a Purina közös értékeire, amelyek minden kollegánkkal közösen képviselünk. Sokat dolgozunk azon, hogy a Nestlé Purina irodái egész Európában olyan állatbarát környezetté váljanak, amennyire csak lehetséges.

Számos országban négylábú barátaink rendszeresen jelen vannak a Nestlé irodákban. Legyen szó olyan munkahelyekről, amelyek lehetővé teszik a kutyák számára, hogy évente egy napot vagy hétet bent töltsenek, egészen azokig az irodákig ahol a kutyák állandó helyet kapnak.

Az Egyesült Királyságban 2003 óta vannak állatbarát irodáink, és az itt található központi irodánk lett a világ első teljesen kutyabarát Nestlé irodája 2015-ben.

article6-picture3.jpg
article6-picture4.jpg

A Kutyabarát iroda programban való részvétel térítésmentes.

Szeretettel várjuk minden kis- és nagyvállalkozás, irodaház jelentkezését! További információ: info.hu@purina.nestle.com.

Fenntarthatóság És Közös Értékteremtés A Nestlénél

Ahogyan a Purina elkötelezett dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudjon meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

Esettanulmány

A tettek többet érnek minden szónál, ezért rövid esettanulmányokban foglaltuk össze, hogy milyen tevékenységek járultak hozzá Európa szerte a Purina vállalások eléréséhez.

Kutyabarát irodák hazánkban

Hazánkban már számos neves cég csatlakozott a PURINA Kutyabarát Iroda Szövetséghez, köztük a Wavemaker Hungary médiaügynökség, a Waberer’s vagy a Nitro Communications digitális ügynökség. Partnereink a Nestlé PURINA támogatását élvezik: segítünk a kutyabarát körülmények megteremtésében, tanácsadással és rendezvényeken való részvétellel segítjük partnereinket. Hisszük, hogy ember és állat találkozása jobbá teszi az életet, ezért szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnák a Kutyabarát Iroda élményét.

Kutyabarát irodák hazánkban

További vállalások