PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Skin with OPTIDERMA® - Lazacban gazdag

Érzékeny bőrű, kistestű felnőtt kutyák számára tudományosan összeállított, teljes értékű szárazeledel.

A PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Skin with OPTIDERMA® tartalmazza a kutyája teljes körű jóllétéhez szükséges összes tápanyagot. Ezenfelül tartalmaz a bőr egészségének és a szőrzet ragyogásának megőrzését segítő tápanyagokat is.

Hol kapható
A formula OPTIDERMA®-t tartalmaz, amely az egészséges bőr fenntartását célzó, az egészséges bőrt és gyönyörű szőrzetet igazoltan támogató olyan tápanyagok különleges kombinációja, mint az aminosavforrást jelentő fehérjék, esszenciális zsírsavak, B-vitaminok és cink. Ez a száraz kutyaeledel gondosan válogatott fehérjeforrásokat tartalmaz: lazacot, kukoricát, szóját, szárított tojást, rizst, szárított cukorrépa-aprítékot és élesztőt, így segít csökkenteni az esetleges kellemetlen bőrtünetek kialakulásának esélyét.

Felnőtt kutya gondozása

Testtömeg (kg) g /nap g /nap
1-5 35-110 40-125
5-10 110-170 125-195

Javasolt napi etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók. Kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi etetési mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően változtathatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát!

Lazac* (20%), rizs* (18%), kukoricaglutén-liszt*, dehidratált lazacfehérje*, kukorica*, állati eredetű zsiradék, szójaliszt*, szárított cukorrépa-apríték*, kukoricakeményítő, ásványi anyagok, cellulóz, szójababolaj, kukoricadara, hidrolizátum, élesztő*, szárított tojás*, halolaj.
* Fehérjeforrások

​​SMALL AND MINI ADULT SENSITIVE SKIN WITH OPTIDERMA®

Fő tápértékadatok* Szárazeledel
Fehérje 30,0%
Zsírtartalom 18,0%
Nyershamu 7,0%
Nyersrost 2,5%
Vit A 34000 NE/kg
Vit D3 1100 NE/kg
Vit E 550 NE/kg
Vit C 140 mg/kg
Vas-szulfát monohidrát 280 mg/kg
Vízmentes kalcium-jodát 3,6 mg/kg
Réz-szulfát pentahidrát 56 mg/kg
Mangán-szulfát monohidrát 130 mg/kg
Cink-szulfát monohidrát 470 mg/kg
Nátrium-szelenit 0,33 mg/kg
Növényi olajokból származó tokoferol kivonatok 47 mg/kg

* A késztermék jellemző elemzése alapján.