Kutyaeledelek

Kutya Marken

A PURINA® termékcsalád több mint 85 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy termékeink hazánk legismertebb és legkedveltebb márkái közé tartoznak. Hiszen tudjuk, hogy nincs fontosabb, mint a háziállatok egészsége és boldogsága.

Tudjon meg többet márkáinkról!

dentalife
X

Dentalife

A Purina® DentaLife® egy innovatív, fogápoló jutalomfalat, mely kialakítása révén megtisztítja még a nehezen hozzáférhető fogakat is. Tudományosan bizonyítottan csökkenti a fogkőképződést és segít csökkenteni a lepedékképződést. Mindennapos használatával hozzájárul a szájüreg egészségéhez. Nem tartalmaz mesterséges ízanyagokat és színezékeket, magas tápértékű összetevői és ízletes csirkés íze pedig élvezetessé teszi a rágást kutyájának.
Darling
X

Darling Kutyák

A DARLING® minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Ízletességét a gondosan válogatott összetevőknek köszönheti. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban tartalmazza.
Friskies Kutyák
X

Friskies Kutyák

A PURINA® Friskies® több mint 80 éve segíti hozzá családok kutyáinak generációit egy boldog, és energikus élethez. Imádja kutyáját és azt az örömöt és lelkesedést, amit a családjába csempész, ezért biztos szeretne lenni abban, hogy mindig eleven, éber és tele van életerővel. A FRISKIES eledeleket a PURINA állatorvosai és táplálkozási szakértői kifejezetten a különböző korú, méretű és életstílusú kutyák igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Minden FRISKIES kutyaeledel 100%-ig teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, továbbá tartalmaz minden szükséges vitamint és ásványi anyagot, melyre kutyájának szüksége van.
PURINA ONE
X

PURINA ONE

A Purina szakértői által fejlesztett PURINA ONE kutyatápok szakértő táplálást nyújtanak kutyája igényeire továbbfejlesztve. A kistestű kutyafajtákra jellemző gyorsabb anyagcsere és speciális tápanyagbeviteli igények miatt a PURINA ONE száraz és nedves eledelek magas fehérjetartalmmal készülnek. Antioxidánsokat tartalmaznak az erős immunrendszer támogatásáért és fontos tápanyagokat, mint az omega-3 és -6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok az egészséges bőrért és szőrzetért.
adventuros
X

Adventuros

Hozd tűzbe kutyád képzeletét a PURINA AdVENTuROS jutalomfalatokkal, és engedd, hogy új kalandok kezdődjenek!
Dog Chow
X

Dog Chow

A DOG CHOW® 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, mely biztosítja kutyád tápanyagigényét minden életszakaszban. A receptúrában található cikória és cukorrépa az emésztés egészséges működéséhez járul hozzá. A különböző méretű tápszemek által hosszabb ideig tart a rágás, amely az emésztés támogatása mellett a fogak egészségének megőrzésében is segít.
Pro plan
X

PURINA® PRO PLAN®

Minden kutyának eltérő táplálkozási igényei vannak, és igényeik életszakaszaik során többször változnak. A PURINA® PRO PLAN® OPTINUTRITION formulán alapuló termékválasztéka a legújabb innovációnk, amely képes mindezen igények kielégítésére. Élvonalbeli tudományos módszerekkel kifejlesztve, így a tudományosan bizonyított jótékony hatása révén támogatja kutyája egészségét egész élete során.