Macskaeledelek

Macskák Marken

A PURINA ONE® termékcsalád több mint 85 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy termékeink hazánk legismertebb és legkedveltebb márkái közé tartoznak. Hiszen tudjuk, hogy nincs fontosabb, mint a háziállatok egészsége és boldogsága.

Tudjon meg többet márkáinkról!

cat chow
X

Cat Chow

A CAT CHOW® termékcsalád receptúráját állatorvosok és táplálkozástudományi szakemberek csoportja állította össze, összhangban kedvence életszakaszával és életstílusával - hozzáadott színezékek nélkül. A csirkében, lazacban vagy pulykában gazdag CAT CHOW® receptúrák olyan, gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, mint például a különleges gyógynövény- és zöldségkeverék, amely bizonyítottan támogatja a természetes védekezőképességet. A CAT CHOW® eledelek Naturium™ formulát tartalmaznak, mely természetes eredetű rostok különleges kombinációjaként, továbbá természetes prebiotikum forrásként támogatja az egészséges emésztést, hogy kedvence többet tudjon hasznosítani táplálékából.
PURINAone
X

PURINA ONE®

A PURINA ONE® egy teljes értékű, szuperprémium száraz-, és nedves eledelcsalád macskák számára, melyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy ízletes, magas minőségű összetevőkkel támogassa kedvence egészségét. Szemmel látható egészség nemcsak most, hanem a jövőben is. PURINA ONE BIFENSIS® formulát a PURINA állatorvosai és táplálkozástudományi szakértői fejlesztették ki, jótékony hatású baktériumokkal kulcsfontosságú tápanyagokkal, beleértve az Omega 6 zsírsavakat. Legújabb termékcsaládunk, az innovatív Purina ONE DualNature™ kétféle állagú tápszemekből áll, és egy természetes összetevőt, Spirulinát, illetve tőzegáfonyát tartalmaznak, ezzel támogatva macskája immunrendszerét. A Purina ONE® nedves eledelekben egyesül a minőségi tápanyag és a nagyszerű ízvilág, teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúráink ötvözik az ízletes szószban mártózó omlós falatokat és zöldséget.
gourmet
X

Gourmet

Mint azt bizonyára Ön is jól tudja, macskája igazi ínyenc, imádja, ha változatossággal kényeztetik. A GOURMET ezért az ínyenc falatok egyre szélesebb választékát kínálja, hogy Ön válogatott finomsággal kényeztethesse kedvence kifinomult ízlését, minden nap.
Felix
X

Felix

A Felix termékek olyan étvágygerjesztőek, mintha te magad készítetted volna! Puha falatkák zamatos aszpikban vagy szószban, melynek a cicád nem tud majd ellenállni! Minden FELIX receptúra magas minőségű, ínycsiklandó alapanyagokból készült, és megtalálható benne minden, amire a csínytevődnek az egészséges élethez szüksége lehet!
Friskies
X

Friskies Macskák

Macskája egyedülálló személyisége különleges hangulattal tölti meg otthonát és vidám pillanatokkal gazdagítja életét. A Friskies ezért olyan eledelt kínál kedvencének, melyet szeretni fog, és amelyre szüksége van ahhoz, hogy minden nap örömöt és meglepetést szerezzen Önnek.