A táplálkozástudomány szakértője

Experts in nutrition

A kisállatok szerető társaink és családtagjaink, ezért rendkívül fontos, hogy ne csak örömüket leljék a kapott eledelben, hanem az valóban jót is tegyen nekik. Receptúráink nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amely teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítanak.

Tudjuk, hogy az Ön kedvencének nem tenne jót az egykaptafás megközelítés. Nincs két egyforma kutya vagy macska, és nemcsak a személyiségük egyszeri és megismételhetetlen, hanem a tápanyagszükségletük is. Ezért alkottuk meg az eledelek széles skáláját, az összes létező kutya- és macskafajta igényeire szabva: kölyökmacskáknak és kölyökkutyáknak, lakásban tartott vagy mindig a szabadban tartózkodó kedvenceknek, vemhes, allergiás vagy speciális tápanyag szükségletekkel rendelkező állatoknak.

Több mint 85 év tapasztalatával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy szakértői szinten ismerjük a kisállatok tápanyagszükségletét, és elkötelezetten dolgozunk olyan receptúrák kifejlesztésén, amelyek mind az állatok egészségének, jóllétének és élettartamának, mind az ízlelőbimbóiknak a javát szolgálják.