Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 1. 1894

  Gazdag történelmi háttér

  A Purina® gyökerei az 1800-as évek végéig nyúlnak vissza, amikor egy William H. Danforth nevű üzletember George Robinsonnal és William Andrews-zal társulva megalapította állateledelekkel foglalkozó vállalatát Robinson-Danforth Commission Company néven. A vállalat neve 1902-től Ralston Purina® lett. A már ekkor is virágzó cég Amerika házi– és haszonállatai számára állított elő eledeleket, a kutyaeledeltől (Dog Chow) a sertéseledelig (Pig Chow).

  1894

 2. 1926

  Hivatásos szakértők

  Ebben az évben alapítottuk meg első kutatóközpontunkat termékformuláink kidolgozása és tudományos vizsgálatok céljára. Itt kezdődött az a hosszú történet, amelynek során mindig arra törekedtünk, hogy Purina® kisállateledeleink a lehető legjobb minőségűek, legízletesebbek és legtáplálóbbak legyenek.

  1926

 3. 1950

  Gondolatébresztő

  Az 1950-es évek elején a Purina® úgy döntött, hogy a kiváló minőségű haszonállat-eledelek előállítása terén szerzett több évtizedes tapasztalatait kizárólag a kisállateledelek fejlesztésének szolgálatába állítja.

  1950

 4. 1963

  Purina Cat Chow

  Ebben az évben az eddigi technológia és folyamatosan fejlődő kutatásaink és szakértelmünk segítségével megalkottuk a Purina Cat Chow-t. Ezzel hamar az élre törtünk az Egyesült Államok macskaeledel-márkái között.

  1963

 5. 1970

  Folyamatos fejlődés

  A Purina Cat Chow lett az Egyesült Államok első számú száraz kisállateledel-márkája. A következő 20 év során pedig a macskák táplálkozásával kapcsolatos széles körű ismereteinket latba vetve kifejlesztettük a Purina Kitten, Cat, Mature és Special Care Chow termékeket.

  1970

 6. 2002

  A Cat Chow megérkezett Európába

  2002-ben Európában is megkezdődött a Purina Cat Chow értékesítése, ahol hivatalosan szakértők által előállított, prémium minőségű macskaeledel-márkaként ismerték el.

  2002

 7. 2005

  Megújulás

  2005 végén megújult a Cat Chow, mint egy természetes termék, mely Európa-szerte jól ismert és megbízható márkává vált.

  2005

 8. 2016

  Támogatjuk a macskák csodálatos természetét

  Hiszünk abban, hogy a macskák olyan táplálékot érdemelnek, amely segít lenyűgöző természetük kibontakoztatásában, és kívül-belül táplálja őket. Ezért tovább fejlesztettük Cat Chow receptúráinkat, hogy még táplálóbbak legyenek, valamint segítsenek a macskák fizikai egészségének megőrzésében, hogy személyiségük a maga különleges fényében tündökölhessen. Napjainkban a Cat Chow már a természetes források felhasználásával készült Naturium formulát is tartalmazza, amely támogatja a macskák különleges táplálkozási igényeit – hogy mindennap legjobb természetes formájukat hozhassák.

  2016

A jövő