Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Naturium formula Naturium formula

Természetes lendület minden mozdulatban.

Mit jelent számunkra a macska?

Hiszünk abban, hogy minden macska megérdemli azt a táplálékot, amely segíti kibontakoztatni egyedülálló természetét. Mi nem érjük be annyival, hogy egy macskaeledel csupán a macskák egyes életszakaszaihoz alkalmazkodjon – emellett fenn kell tartania kedvence jóllétét, hogy macskája természetének megfelelően élhessen.

Ezért alkottuk meg a Cat Chow eledeleket, amelyek természetes módon töltik fel energiával a macskákat. Nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges ízesítő anyagokat, színezékeket és tartósítószereket – csakis a megfelelő tápanyagokat.

Így miközben cicája játszik, vadászik, kaparászik, vagy épp heverészik, Ön biztos lehet abban, hogy a természetének megfelelő táplálékot kapja.

Cat Chow Pack Shots with Naturium logo

Hogyan látjuk mi a macskákat?

Számunkra a macskák többet jelentenek, mint egyszerű házi kedvencek. Tiszteletre méltók, fürgék, kíváncsiak, gondtalanok és fegyelmezett élőlények. Mindig a saját fejük után mennek, magabiztosságuk inspiráló.

Ösztönösségük, energiájuk és akrobatikus mozdulataik lenyűgözik az embereket, örömünket leljük a közelségükben. Nemcsak úgy tekintünk a macskákra, mint családtagokra, hanem mint a természet legcsodálatosabb teremtményeire.

Image of fresh carrots

A természetes választás

A Purina Cat Chow a természetben rejlő előnyöket nyújtja macskájának, hogy kívül-belül jól érezze magát a bőrében. Akár kiscicát nevel, akár különleges igényekkel rendelkező felnőtt macskája van, száraz macskaeledeleink megalkotása során figyelembe vettük a különféle macskák természetes tápanyagszükségletét.

A macskák táplálásában 1926 óta szerzett tapasztalataink eredményét tartalmazza a Cat Chow eledel, mely biztosítja macskája kiegyensúlyozott táplálkozását, és minden tápanyaggal ellátja, amire az egészséges élethez szüksége van. Válogatott, minőségi fehérjéket tartalmaz, valamint mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek a teljes értékű táplálkozás nélkülözhetetlen részei, így pl. petrezselymet, spenótot, sárgarépát, teljes kiőrlésű gabonaféléket, cikóriát és élesztőket.

Gondosan kifejlesztett macskaeledeleink segítenek abban, hogy macskája minden étkezésből a lehető legtöbbet tudja hasznosítani, valamint emésztőrendszeri egészségének támogatásában. Mivel nem tartalmaz hozzáadott tartósítószereket, mesterséges aromákat és színezékeket, a Cat Chow igazán egy természetes választás lehet.

Naturium leaf, kibble, and NOs

Mi az a Naturium formula?

Termékskálánk mindegyike tartalmazza a természetes forrásokból származó, prebiotikumokat tartalmazó Naturium formulát, amely támogatja az egészséges emésztést, és természetes módon lendülettel tölti fel macskája minden mozdulatát.

A természetes eredetű rostforrások felhasználásával készült különleges Naturium formula elősegíti az egészséges emésztést. A formula természetes prebiotikum-forrást tartalmaz, amely bizonyítottan segít fenntartani a macskája bélrendszerében élő mikroflóra egyensúlyát. Hozzáadott E vitaminnal a természetes védekezőképesség támogatásáért és B vitaminokkal, amelyek segítenek macskája hatékonyabb energiafelhasználásában.