PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma

Kutyák

PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma

Kutyák

PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma

Kutyák

PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma

Teljes értékű állateledel érzékeny bőrű, kistestű kölyökkutyáknak A PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma eledelt kifejezetten kistestű, érzékeny bőrű kölyökkutyák számára fejlesztettük ki, mivel egyes kistestű kölyökkutyák hajlamosabbak az érzékeny bőr kialakulására. A bőrérzékenységhez számos tényező hozzájárulhat (mint például az ételérzékenység, a bélgyulladás és a stressz), egyes kölyökkutyák hajlamosabbak a viszketegségre és vakarózásra, illetve némelyek bőre könnyebben korpásodik, mint kevésbé érzékeny bőrű […]

Teljes értékű állateledel érzékeny bőrű, kistestű kölyökkutyáknak

PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma ábra

A PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma eledelt kifejezetten kistestű, érzékeny bőrű kölyökkutyák számára fejlesztettük ki, mivel egyes kistestű kölyökkutyák hajlamosabbak az érzékeny bőr kialakulására. A bőrérzékenységhez számos tényező hozzájárulhat (mint például az ételérzékenység, a bélgyulladás és a stressz), egyes kölyökkutyák hajlamosabbak a viszketegségre és vakarózásra, illetve némelyek bőre könnyebben korpásodik, mint kevésbé érzékeny bőrű társaiké.

infograika

Az érzékeny bőrű kutyák az érzékenység csökkenését tapasztalhatják, ha olyan eledelt fogyasztanak, amelynek összetevői támogatják a bőr és a szőrzet egészségét.

A PRO PLAN Small & Mini Puppy Sensitive Derma korlátozott számú fehérjeforrást és különleges tápanyagokat – például Omega-3 zsírsavakat – tartalmaz, így segít csökkenteni az ételérzékenységgel kapcsolatos bőrreakciókat és támogatja a bőr, illetve a szőrzet egészségét.