Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Friskies Junior

Friskies Junior

Kölyökmacskájának speciális táplálásra van szüksége az egészséges és boldog fejlődéshez. Adjon meg mindent kiscicájának a Friskies Junior termékkel az első pillanattól kezdve!

 • Friskies Junior Csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel

  Friskies Junior Csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel

  ​KÖLYÖKMACSKÁK SZÁMÁRA KIFEJLESZTVE, 1 éves korig.

  Kölyökmacskájának speciális táplálásra van szüksége az egészséges és boldog fejlődéshez. Adjon meg mindent kiscicájának a Friskies Junior termékkel az első pillanattól kezdve! A Friskies Junior teljes értékű és kiegyensúlyozott állateledel, mely úgy lett megalkotva, hogy támogassa a kölyökmacskák egészséges fejlődését.

  A csirkével, zöldségekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal készült Friskies minden tápanyagot megad cicájának, hogy támogassa az anyatejről szilárd eledelre való átállást. Adjon meg macskájának minden szükséges tápanyagot, hogy egészséges és boldog legyen és minden nap örömöt és meglepetést szerezzen Önnek.

  Elérhető kiszerelések:
  300g

  Összetétel
 • Friskies Junior Csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel

  TERMÉKINFORMÁCIÓ

  Teljes értékű állateledel kölyökmacskáknak

  ÖSSZETÉTEL:

  Gabonafélék, hús és állati származékok (10%*), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, élesztők, zöldségek (barna, zöld és narancsszínű tápszemek: 0,2% szárított zöldség, mely 1% zöldségnek felel meg), tej és tejszármazékok (fehér tápszemek: 0,9% tejpor, mely 4% tejnek felel meg).

  *20% rehidratált hús és állati származéknak felel meg, barna, zöld és narancsszínű tápszemek: minimum 4% csirkét tartalmaznak.

  ADALÉKANYAGOK:
  TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK:

  NE/kg: Vit A: 16 000 ; Vit D3: 1 300; Vit E: 115; mg/kg: Fe(E1): 185; I(E2): 3,0; Cu(E4): 45; Mn(E5): 20; Zn(E6): 234; Se(E8): 0,3; Taurin: 1100.
  Színezékeket és antioxidánsokat tartalmaz.

  ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

  fehérje: 35.0%
  zsírtartalom: 12.0%
  nyershamu: 8.0%
  nyersrost: 2.0%

  Termékleírás Etetési útmutató
 • Friskies Junior Csirkével, tejjel és hozzáadott zöldségekkel

  ETETÉSI ÚTMUTATÓ

  A kiscicát 3-4 hetes korában etesse először az eledellel. Keverje össze vízzel, hogy az evést megkönnyítse. Növelje az etetési mennyiséget, ha cicája többet kíván. A nedvesítés mértékét csökkentse, ha a kiscica már képes a szárazeledelt önmagában fogyasztani. Minden kölyökmacska más aktivitási szinttel és testsúllyal rendelkezik, az etetett mennyiséget ehhez igazítsa. Ajánljuk vemhes vagy szoptató macskáknak is.

  Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé. A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen a kölyökmacska egészségéhez.

  Összetétel
 • Első lépések

  ​Kattintson ide, hogy jobban megértse, milyen fejlődési szakaszokon megy keresztül kismacskája az első 12 hónapban.

  Tudjon meg többet

 • Játék tippek

  Tippek és jótanácsok, hogy hogyan töltsük tartalmasan a játékra szánt időt.

  Tudjon meg többet