Vezető táplálkozási szakértőink többéves, innovatív állatgondozási munkájának eredményeként jött létre a PURINA ONE® termékcsalád, amely ízletes, magas minőségű összetevőkkel készült és támogatja macskája egészségének hosszú távú megőrzését.

A szárazeledeleink portfolióját az új, Spirulinával készült DualNature™ termékcsaláddal bővítettük, mely ízletes és tápanyagban gazdag táplálást nyújt macskájának, épp úgy, ahogy az alutasakos nedves eledeleink.

Bifensis​​

Ez a szárazeledel-család minden életszakaszhoz és életmódhoz kínál macskaeledelt.
A PURINA ONE BIFENSIS® egyedi táplálkozási formulája jótékony funkcionális baktériumokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan, belülről erősítik macskája természetes védekezőképességét.
A Purina állatorvosainak és táplálkozási szakemberinek fejlesztőmunkája eredményeként létrejövő PURINA ONE BIFENSIS® a jótékony funkcionális baktériumok mellett tartalmaz minden olyan kulcstápanyagot (pl. omega-6 zsírsavakat) is, amelyekre macskájának szüksége van. Kettős védelmi formulája egyszerre fejti ki hatását belsőleg – támogatva macskája természetes antitesttermelését – és külsőleg – megőrizve macskája egészséges bőrét és szőrzetét.

A minőségi összetevőkből (pl. csirkéből, amely az elsődleges összetevő) készülő és széles ízválasztékban kapható PURINA ONE BIFENSIS® hosszú távon támogatja macskája természetes védekezőképességét.

Nem tartalmaz hozzáadott színezékeket, hozzáadott mesterséges ízanyagokat vagy hozzáadott mesterséges tartósítószereket.

DualNature™

A macskájának szükséges táplálék a természetben megtalálható. Ahhoz azonban megfelelő szakértelemre van szükség, hogy ez a táplálék a tálkájába kerülhessen. Az innovatív Purina ONE DualNature™ kétféle állagú tápszemekből áll, amelyek egy természetes összetevőt, Spirulinát tartalmaznak, ezzel támogatva macskája immunrendszerét. Két ellenállhatatlan ízben kapható: csirke és marha.

Nedves

A Purina ONE nedves eledelekben egyesül a minőségi tápanyag és a nagyszerű ízvilág.
A Purina állatorvosai és táplálkozási szakemberei által célzottan kifejlesztett, teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrák ötvözik az ízletes szószban mártózó omlós falatokat és zöldséget. A minőségi összetevőkből készített, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag eledel a macska életszakaszához és életmódjához igazodó táplálékot kínál.