Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Állateledel és jóllét

Hogyan működik egy megfelelően összeállított állateledel?

Ugyanolyan fontos, hogy kutyája mennyi tápanyagot hasznosít a Beyond receptúrákból, mint az, hogy mi mit teszünk ezekbe.

Ezért fektetünk olyan nagy hangsúlyt a jó emészthetőségre a Beyond kutyaeledelek receptúráinak összeállítása során. Az eledel tápanyagai csak akkor hasznosulnak sikeresen az állat szervezetében, ha az könnyen képes lebontani az elfogyasztott táplálékot.

egészség

Íz, textúra és tápszemcse méret

Természetesen a kiváló táplálás sem ér semmit, ha az állat nem hajlandó megenni az eledelt. Ezért állattáplálkozási szakértőink azon dolgoznak, hogy minden egyes adag Beyond táp megfeleljen mind a kutya ízlésének, mind a tápanyagszükségletének, és így hozzájáruljon általános jóllétéhez. Az íz, a textúra és a tápszemcse méret egyaránt meghatározza azt, hogy mennyire vonzó az eledel a kutya számára, ezért receptúráink kialakítása során nagy súlyt fektetünk az ízletességre és a könnyű fogyaszthatóságra.

Nagyon fontos, hogy mit teszünk egészséges kutyaeledel receptúráinkba, de az is, hogy mit nem. Minden szárazeledel receptúránk első számú összetevője a magas minőségű fehérje. Minden egyes receptúra válogatott természetes összetevőkkel és létfontosságú tápanyagokkal készül, hogy kedvence azt kapja, ami a legtöbbet számít: 100%-ban teljes értékű, élvezetes eledelt.

íz, textúra, tápszemcse méret, kép Beyond