Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minőség és biztonság

Büszkén jelenthetjük ki, hogy eledeleinket saját tulajdonú és fenntartású gyárunkban állítjuk elő. Ez azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk a gyártás minden lépésének ellenőrzéséért, így segítve, hogy magas minőségű állateledelt biztosíthassunk Önnek és kedvencének.

Miért fontos a minőségi állateledel?

Mi a PURINA®-nál arra törekszünk, hogy olyan minőségi állateledelt készítsünk, amelyben bátran megbízhat. Ezt a filozófiát követjük a Beyond® állateledelek előállítása során. Nyugodt lehet afelől, hogy a Beyond nem csupán minőségi kutyaeledel, hanem tápláló és válogatott természetes összetevőkkel készült.

zab és árpa illusztráció

A minőség és biztonság terén nem kötünk kompromisszumot

A PURINA® több mint 400, a világ minden tájáról származó tudósból álló csapata olyan fejlesztéseken dolgozik, amelyek világszerte javíthatnak a házi kedvencek életminőségén. A minőségbiztosítás, kutatás és fejlesztés területén dolgozó munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik a legújabb tudományos eredményeket és az összetevők biztonságosságával kapcsolatos információkat. Egyes tudósok feladata kifejezetten a már ismert vagy gyanított biztonsági problémák kutatása és a csapat többi tagjának tájékoztatása ennek eredményeiről. Mindezeknek köszönhető, hogy olyan magas minőségű állateledelt készítünk, melyben nyugodtan megbízhat.

Kutatás/Tanácsadás/Biztonság illusztráció

A Beyond® állateledel biztonsága

Számunkra elsődleges prioritás termékeink minősége és biztonsága, és minőség-ellenőrzési eljárásaink az iparágon belül a legszigorúbbak közé tartoznak. Kifinomult nyomonkövetési rendszerünk révén képesek vagyunk követni a nyers összetevők útját az üzembe való bevételezéstől a kész termékben való megjelenésükön keresztül egészen az üzletek polcáig.

Sőt mi több, annak érdekében, hogy magas minőségű állateledeleink biztosan megfeleljenek az Ön által elvárt szintnek:

  • Minden egyes beszállítónktól megköveteljük, hogy megfeleljen az összetevők specifikációival, a termékbiztonsággal, a higiéniával és a gyártási folyamatokkal kapcsolatos szigorú szabványainknak. Ezekről a szabványokról a Nestlé Beszállítói Kódexében talál részletes információt.
  • Beszállítóinkat folyamatos ellenőrzéseknek vetjük alá egyrészt a folyamatos fejlődés filozófiájának jegyében, másrészt azért, hogy meggyőződjünk a Nestlé Beszállítói Kódexének betartásáról.
  • Több mint 50 jogszabályt tekintünk magunkra nézve érvényesnek a jó minőségű állateledelek előállításával kapcsolatban, továbbá követjük az Európai Állateledel Ipari Szövetség (FEDIAF) helyes gyakorlatokra vonatkozó útmutatását.