Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beszerzés

Hogyan szerzi be állateledelének gyártója az alapanyagokat?

Tudjuk, hogy nem minden kutyaeledel összetevő egyforma és, hogy számtalan beszállító közül lehet választani.

Ezért tesszük rendkívül magasra a mércét, amikor új beszállítóval lépünk kapcsolatba. Kutyaeledeleink összetevőinek beszállítói fontos szerepet játszanak minden egyes Beyond® receptúra megalkotásában, ezért kezdettől fogva biztosítjuk, hogy az összetevők specifikációi, termékbiztonság, higiénia és helyes gyártói gyakorlat tekintetében megfeleljenek elvárásainknak. Büszkén állíthatjuk, hogy minőségbiztosítási szabványaink a kisállateledel iparágban a legszigorúbbak között vannak.

beszerzés

5 lépés, melynek során kiválasztjuk állateledeleink összetevőinek beszállítóit

1
1. lépés
Felkutatjuk a beszállítókat
2
2. lépés
Ellenőrizzük a beszállítót a saját telephelyén
3
3. lépés
Ellenőrizzük az összetevők kifogástalan voltát élelmiszerbiztonsági és toxikológiai szabályozási felülvizsgálatok révén
4
4. lépés
Vásárlás előtt minden egyes összetevőt tesztelünk a Nestlé analitikai laboratóriumaiban
5
5. lépés
Közeli infravörös technológia használatával azonosítjuk be és értékeljük a kiválasztott összetevők tisztasági szintjét, fehérje- és nedvességtartalmát.

Mivel feltett szándékunk csökkenteni ökológiai lábnyomunkat, azon vagyunk, hogy állateledeleink összetevőit lehetőleg a portogruaro-i Beyond®-gyár közvetlen közeléből szerezzük be. Ezenkívül amellett is elköteleztük magunkat, hogy globális ellátási láncunk teljes hosszában a lehető legmagasabb szinten biztosítsuk a haszonállatok egészségét és jóllétét. Az állatok egészsége és jó közérzete ugyanis nem csupán az élelmiszer-biztonságra és élelmiszerminőségre van közvetlen hatással, hanem a Nestlét világviszonylatban ellátó állattenyésztő közösségek hosszú távú gazdasági, ökológiai és társadalmi életképességéhez is hozzájárul.

Ha többet szeretne megtudni az állatok jólléte iránti elkötelezettségünkről az ellátási láncunkban: