Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Válogatott természetes kutyaeledel összetevők

Mi a PURINA®-nál a „természetes” jelzőt az állateledel olyan összetevőire használjuk, amelyekhez semmit nem adtunk hozzá, és amelyek megőrizték természetes összetételüket (a FEDIAF helyes címkézési gyakorlatot szabályozó kódexének megfelelően). Számos válogatott összetevőnkről büszkén állíthatjuk, hogy „természetes”.

Az alábbiakban többet is megtudhat az állateledeleinkben felhasznált válogatott természetes összetevőkről.

 
  Purina Beyond, alimenti per cani con pollo di alta qualità

Büszkék vagyunk rá, hogy csirkés receptúránk első számú összetevője a magas minőségű csirke. A csirke nemcsak ízletes, de esszenciális aminosavakat is biztosít a megfelelő izomtömeg fenntartásához és az egészséges immunrendszer támogatására.

  Purina Beyond, alimenti per cani con agnello di alta qualità

Ízletes bárányos receptúránk első számú összetevője a magas minőségű bárány. A bárány esszenciális aminosavakkal látja el kutyáját, amelyek elősegítik a megfelelő izomtömeg fenntartását és az immunrendszer egészséges működését.

  Purina Beyond, alimenti per cani con salmone di alta qualità

Ízletes lazacos receptúránk első számú összetevője a magas minőségű lazac. A lazac nemcsak ízletes, de esszenciális aminosavakat is biztosít a kutyák megfelelő izomtömegének fenntartásához. Ezenkívül az immunrendszer egészséges működését is támogatja.

  Purina Beyond, alimenti per cani con orzo integrale e altri cerali

Hisszük, hogy a kutyák étrendjében a gabonának is megvan a helye. Ezért a Beyond a teljes kiőrlésű árpa és egyéb gabonafélék kombinációját tartalmazza, mely a kevésbé összetett szénhidrátoknál egyenletesebb energia-felszabadítást tesz lehetővé a kutyák számára, hogy hosszabb távon bírják lendülettel. Ezek a gabonafélék oldódó és nem oldódó rosttartalmuknak köszönhetően segítenek támogatni az emésztést.

  Purina Beyond, alimenti per cani con grassi selezionati e Omega 3 e 6

A zsír az egészséges, kiegyensúlyozott étrend szerves része, valamint fontos energiaforrás. Ezenfelül megtalálhatók benne az olyan esszenciális zsírsavak, mint az omega-3 és az omega-6, amelyek fontos szerepet játszanak az általános egészség, a jó állapotú bőr, a fényes szőrzet, az egészséges ízületek és immunrendszer fenntartásában.

  Purina Beyond, alimenti per cani con carote disidratate selezionate

Minden egyes 100%-ban teljes értékű tápszemcse összetételét körültekintően beszerzett szárított sárgarépa egészíti ki.

  Zöldborsó

Minden egyes 100%-ban teljes értékű tápszemcse összetételét körültekintően beszerzett szárított zöldborsó egészíti ki.

  Purina Beyond, alimenti per cani con spinaci disidratati selezionati

Minden egyes 100%-ban teljes értékű tápszemcse összetételét körültekintően beszerzett szárított spenót egészíti ki.

  Purina Beyond, alimenti per cani con patate dolci selezionate

Minden egyes 100%-ban teljes értékű tápszemcse összetételét körültekintően beszerzett szárított édesburgonya egészíti ki.

Adalékanyagok

A nyersanyag-összetétel és az elkészítési folyamat természetéből adódik, hogy bizonyos ásványi anyagok és vitaminok hozzáadása csak tisztított forrásból történhet, a kutyák ugyanis csak így juthatnak hozzá mindezekhez a létfontosságú mikrotápanyagokhoz egészségük megőrzése érdekében. Kutyaeledeleinket ezért vitaminokkal és ásványi anyagokkal egészítjük ki, hogy biztosítsuk azok 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott voltát.

Vit. A: 21 000 NE/kg

Az A-vitamin egy rendkívül fontos vitamin, amely a szervezet számos funkciójában részt vesz, így a növekedésben, fejlődésben és a sejtek megújulásában is. Szintén létfontosságú szerepet játszik az immunrendszer és a látás fejlődésében és fenntartásában, valamint a bőr egészségének megőrzésében.

Vit. D3: 680 NE/kg

A D-vitamin az erős csontok fenntartásában játszik szerepet azáltal, hogy támogatja a növekedésben lévő kölykökkutyák csontozatának fejlődését. Felnőttkorban segít megelőzni a csonttörést, és megőrzi az állkapocs erejét és egészségét.

Vit. E: 110 NE/kg

Az E-vitamin, amelyet öregedésgátló vitaminnak is neveznek, védelmezi a sejthártyát a károsodásokkal szemben. Az immunrendszerrel együtt a szervezet általános természetes védekezőrendszerének részét képezi, mivel segít a káros szabadgyökök megkötésében.

Vas-szulfát monohidrát: 220 mg/kg

A vas-szulfát a szervezet számára felhasználható vasforrás. A vas a vörösvértestek számának és működésének fenntartása révén fontos szerepet játszik abban, hogy a vér képes legyen eljuttatni az oxigént a kutya izmaiba.

Réz-szulfát pentahidrát: 44 mg/kg

Ez az adalékanyag felhasználható rézforrásként működik. A réz a sejtek számos anyagcsere-folyamatához járul hozzá, és védelmezi azokat a korai öregedéssel szemben.

Cink-szulfát monohidrát: 370 mg/kg

Ez az adalékanyag felhasználható cinkforrásként működik. A cink a sejtek számos anyagcsere-folyamatához járul hozzá, és védelmezi azokat a korai öregedéssel szemben.

Mangán-szulfát monohidrát: 105 mg/kg

Ez az anyag mangánforrásként szolgál. A mangán a szervezetben számos enzim működéséhez nélkülözhetetlen.